GARDEROBE PLANNING

Heeft u een kast vol kleding, maar weet u niet wat u aan moet trekken?
Dan is het tijd voor een reorganisatie van uw kledingkast.

Op basis van het kledingadvies bestaand uit een persoonlijk profiel, kledingstijl en pasvormen die het beste bij u past. Marieke vertelt u ook wat u sterke punten zijn en hoe u deze nog meer kunt accentueren. Ze stelt een garderobe samen die volledig bij u persoonlijkheid en die past bij uw stijl.

Met dit uitgangspunt gaat Marieke samen met u uw huidige garderobe bekijken en opnieuw indelen. De garderobeplanning vindt plaats bij u thuis.

Het is zeer verrassend om te zien welke nieuwe combinaties en kleding sets uit uw bestaande garderobe ontstaan. Marieke maakt een selectie wat u nooit draagt of niet meer bij uw persoonlijkheid en stijl past en welke kledingstukken u optimaal kunt gebruiken en wellicht anders combineren of verfraaid kunnen worden met accessoires.

Tarieven


Gaderobeplanning wordt aangeboden op basis van een uurtarief.
U kunt Marieke vanaf 2 adviesuren inschakelen.

reiskosten   Uurtarief: € 69,- per uur (incl. BTW voor particulieren, excl. voor bedrijven)

reistkosten  Reiskosten: Voor de garderobeplanning aan huis zal een tarief gelden van (a € 0,24 p/km, incl. BTW). De eerste 15 km worden niet in rekening gebracht. Marieke rekent geen reistijd.

Afspraak maken of heeft u een vraag

Ja, maak een afspraak voor een vrijblijvende telefonische intake of stuur mij meer
informatie per mail.
Neem contact op via onderstaand formulier,

T: + 31 (0)6 53 97 46 12

E: info@marieketra.nl

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw Telefoonnummer

Uw bericht

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Met minder kledingstukken, meer mogelijkheden!

U heeft niet veel kleding nodig om er iedere dag goed uit te zien, maar wat u heeft aan kleding moet voor u werken voor zowel prive als zakelijk. Elk kledingstuk dat u aanschaft zou minimaal met 3 andere kledingstukken uit uw kast moeten mixen en matchen. U kunt hierdoor veel geld besparen, miskopen te voorkomen en ze leert u hoe u effectief nieuwe kleding kunt aanschaffen.

Door deze methode weet u welke kleding u nog kunt aanvullen voor nog meer combinatie mogelijkheden. Marieke adviseert u hierover en geeft u een boodschappenlijst mee om uw garderobe compleet te maken.

Na haar adviezen en ideeën herkent u uzelf opeens weer in uw kledingkast en heeft u juist heel veel om aan te trekken en te combineren. U staat weer vrolijk met een glimlach voor uw kast en komt stralend voor de dag!

Geen overvolle kasten meer, maar orde, overzicht en kleding die u daadwerkelijk draagt. Voor iedere gelegenheid de passende outfit!

CONTACT OPNEMEN

Wilt u een afspraak maken of heeft u een vraag?
Neem dan vrijblijvend contact op met Marieke.

E: info@marieketra.nl

T: +31 (0)6 53 97 46 12